A hétvégi edzés torokgyulladás miatt elmaradt, az antibiotikum teljesen kiütött, így a háromnapos hétvége edzés nélküli lett. A keddi csoportos edzésnek pedig Rammstein koncert tett keresztbe. Amatőr módon megígértem Albertnek, hogy szerda reggel bepótolom, de lúzer módon elaludtam, szóval ma estére nincs több kifogás, meg kell csinálni az edzést! 

Jó hír viszont, hogy a tervezéses diéta működik, az étrendem a bal oldalt található linken olvasható. Napi 1500-1800 Kcal között tartom magam, van is eredménye, múlthét hétfőhöz képest leszaladt 5 kg, de nem bízom el magam, mert ezt tartani kell, illetve a testzsír arányomat erőst le kellene tornázni 40% alá, ez pedig csak edzéssel megy. 

Ha valakit érdekel, akkor a Facebookon megtalálja az edzőteremet (remek közösség) illetve Albertet ezen a linken.  

Egy kis emlék a tegnap estéről (Juci RKC is ott volt de elkerültük egymást. Nem is értem, hogy fordulhat ez elő egy teltházas BS esetében:) 

Szerző: Horasz  2010.03.17. 14:05 Szólj hozzá!

Címkék: életmód gyakorlat

A bejegyzés trackback címe:

https://eletmodvaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr301846951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása